Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

ALEGEREA PERFECTĂ AL TIPULUI DE BUCĂTĂRIE

Tipuri de bucatarii

Atunci cînd vrei să începi proiectarea bucătăriei tale, primul pas pe care trebuie să îl faci este cel de a alege tipul bucătăriei. Acesta trebuie selectat în funcție de dimensiunile încăperii, utilitatea celor 3 zone de lucru, cît și designul dorit. Pentru a face o alegere perfectă, îți propunem îți prezentăm cîteva tipuri de bucătărie prinipale pe care le poți alege sau pe care le-ai putea combina pentru a obține rezultatul dorit.

 Bucătăria în formă de L

Bucătăria în formă de L este bucătăria în care mobilierul este amplasat pe 2 pereți alăturați, iar triunghiul de lucru este aranjat astfel încît să poți să te miști cît mai ușor și liber. Acest tip de bucătărie este practic și oferă o zonă de lucru și de depozitare extreme de eficientă. Pentru un rezultat mai perfect, poți amplasa în bucătărie o masă sau o insulă. Pentru a evita aglomerarea spațiului sau mărsarea lichidelor, optează pentru o suprafață de lucru între fiecare zonă.

Bucatarie in forma l

Bucătăria cu insulă

Bucătăria cu insulă se potrivește în mare parte unui spațiu mare, însă printr-o integrare atentă și ingenioasă acestea se pot încadra în orice încăpere de orice dimensiuni. Bucătăria cu insula permite adăugarea unui loc în plus de depozitare și de lucru. De asemenea, aceasta permite mai multor persoane să lucreze în același timp. Bucătăria cu insula este ideală pentru a primi oaspeții, amenajarea dată creînd un loc confortabil și primitor ce îți poate permite atît lucrul în bucătărie, cît și comunicarea cu oaspeții. Insula de bucătărie poate avea diferite tipuri și funcționalități.

Bucatarie cu insula

Bucătăria în linie

Bucătăria în linie este caracterizată prin bucătărie în care mobilierul și electrocasnicele sunt amplasate pe un singur perete. Acest tip de bucătărie este ideal pentru bucătăriile înguste, pentru casele de toate dimensiunile și pentru cei care lucrează singuri în bucătărie.

Bucatarie in linie

 Bucătăria în 2 linii paralele

Bucătăria în 2 linii paralele este acea bucătărie în care piesele de mobilier sunt așezate pe 2 pereți paraleli ai încăperii. Acest tip oferă interiorului 2 spații ideale de lucru și de depozitare amplasate pe 2 pereți opuși. De asemenea, bucătăria în 2 linii paralele oferă posibilitatea de mișcare și lucru liber a 2 persoane concomitant.

Bucatarie in linii paralele

 Bucătăria în formă de U

Bucătăria în foră de U este acea bucătărie în care mobilierul este amplasat pe 3 pereți ai bucătăriei, ceea ce oferă spații perfecte și suficiente pentru lucru, depozitare, gătire, etc. De asemenea, bucătăria în formă de U permite activitatea concoitentă a 2 persoane.

Bucatarie in u

Ești aici: Home Alte Accesorii ALEGEREA PERFECTĂ AL TIPULUI DE BUCĂTĂRIE