Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

AMENAJAREA UNEI BUCĂTĂRII ÎN STIL SCANDINAV

Bucatarie scandinava

În ultimul timp, stilul scandinav este utilizat foarte des pentru amenajarea și crearea designului unei locuințe, fiind perfect datorită aspectului său luminos și minimalist. Acest stil se potrivește foarte bine pentru interiorul unei bucătării oferindu-i o înfățișare proaspătă, luminoasă și primitoare.


Amenajare stil scandinav

Acest stil este caraterizat prin prezența unei palete cromatice deschise șiîn primul rînd a culorii albe. De asemenea, pe lîngă culoare acesta este reprezentat și de luminile calde, liniile rectangulare și curate, esențe lemnoase naturale, etc.

Stil scandinav

 Piesele de mobilier folosite în acest stil sunt făcute din forme simple și din elemente multifuncționale ce ajută la maximizarea eficienței. Acesta trebuie să fie unul modular, eficient și compact. Culorile și materialele folosite pentru mobilier pot fi culorile albe sau bej și pot fi combinate cu diferite nuanțe ale lemnului natural, lemnului de stejar, etc. Acest stil permite amplasarea plantelor în designul interiorului, fiind o parte a acestuia.

Bucatarii scandinave

 Aspectul și atmosfera ce o poate reda o bucătărie în stil scandinav este călduroasă, primitoare și aerisită. Aceasta este erfectă pentru persoanele ce nu preferă vremea rea de afară și au nevoie de căldură și lumină.

Bucatarie scandinava

Ești aici: Home Alte Accesorii AMENAJAREA UNEI BUCĂTĂRII ÎN STIL SCANDINAV