Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

TOP 5 GREȘELI DE EVITAT ÎN AMENAJAREA BUCĂTĂRIEI

Greseli de evitat in amenajarea bucatariei

O bucătărie perfectă este în primul rînd o bucătărie corect amenajată și plăcută. De aceea, o mare parte din noi se pot confrunta cu unele greșeli ce pot duce la deteriorarea aspectului ideal al bucătăriei tale.

Un lucru de care nu ar trebui să uităm este că bucătăria este un spațiu în care ne petrecem timpul la o cafea sau un ceai, locul unde gătim și luăm masa și chiar și încăperea în care putem primi musafirii. De aceea, aceste greșeli joacă un rol foarte important atît asupra interiorului bucătăriei tale, cît și stării tale de confort. Deci, iată care sunt aceste greșeli.

 1. Multe persoane, în timpul amenajării bucătăriei, blochează involuntar spațiul dintre chiuvetă, aragaz și frigider, fără să își dea seama că de fapt că aceste 3 elemente sunt cele mai utilizate și au nevoie de o circulație mobilă între acestea. Astfel, atunci cînd faci planul bucătăriei tale, asigură-te că vei putea circula cu ușurință între cele 3 piese.

Evita blocarea spatiului de circulare

2. Încă o greșeală des întîlnită în aranjarea bucătăriei este lipsa spațiilor de depozitare și/sau lipsa unor spații suficiente pentru lucru, ce poate crea bucătăriei o înfățișare haotică și/sau un loc nefavorabil pentru lucru. Pentru a evita acest lucru, repartizează cu atenție amplasarea pieselor de mobilier, cît și tipul și modelul acestora sau optează pentru adăugarea unei insule de bucătărie

Adauga insula de bucatarie

3. O altă greșeală ce o poți face este lipsirea bucătăriei de surse de lumină, atît lumină naturală, cît și a obiectelor de iluminat. Acest lucru poate influiența nu doar designul încăperii, dar și siguranța proprie, confortul propriu și dispoziția zilnică. De aceea, asigurarea bucătăriei cu un număr corespunzător de surse de lumină, cum ar fi ferestre, corpuri de iluminat suspendate, etc. este un lucru esențial pentru bucătăria ta.

Nu uita de iluminarea corespunzatoare

4. Lipsa surselor de ventilație, poate la fel juca asupra înfățișării bucătăriei tale. În acest mod, trebuie să optăm ca bucătăria noastră să fie dotată cu sistem calitativ de ventilare, în special într-o casă în care gătitul este un hobby, integrat într-un mod inteligent în mobilier sau perete.

Surse de ventilare integrate

5. În ziua de astăzi, datorită diversității de culori și modele, multe persoane întîlnesc probleme în momentul amenajării bucătăriei. De aceea, dacă în urma vizitării unui magazin sau a unui site de mobilă nu îți poți forma nici în cea mai mică măsură viitoarea imagine a bucătăriei tale, atunci nu ezita să consulți un specialist. Acesta te va ajuta să eviți crearea unui interior greșit, decorarea acestuia sau alegerea stilului nepotrivit, cît și alte situații și greșeli ce pot strica viitoarea înfățișare a bucătăriei tale.

Consulta un designer

Ești aici: Home Alte Accesorii TOP 5 GREȘELI DE EVITAT ÎN AMENAJAREA BUCĂTĂRIEI