Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

AMENAJAREA UNEI BUCĂTĂRII LUNGI ȘI ÎNGUSTE

Amenajare bucatarie

Așa cum fiecare dintre noi știe, bucătăriile de dimensiuni reduse sau cele nestandarte au nevoie de un design mult mai bine gîndit și structurat. De aceea, în momentul amenajării unei bucătării lungi și înguste, ca în orice altă amenajare, trebuie să respectăm unii pași și reguli.

 Primul pas pe care trebuie să îl urmăm este observarea caracteristicilor încăperii pe care vrem să o amenajăm. În acest mod, vom putea stabili care sunt culorile ce vor putea aduce un aer aerisit și elegant camerei, tipul și modul de amplasare a mobilierului, dimensiunile acestuia, amplasarea electrocasnicilor, a blatului de lucru, etc. Pe lîngă aceasta, nu trebuie să uităm că unul din elementele principale ale unui astfel de spațiu este respectarea și menținerea unei circulație libere și comode.

Bucatarie lunga si ingusta

 Un alt pas este alegerea stilului ce se potrivește unui astfel de bucătăriei. În cazul dat, stilurile cum ar fi cele încărcate sau cu influiențe baroce sau cu un număr mare de detalii sunt excluse, pe cînd stilurile cum ar fi stilul minimalist, high-tech, stilul scandinav, etc. sunt mult mai mult recomandate, deoarece acestea folosesc linii curate și o simplitate perfectă ce te ajută să controlezi mult mai bine proporțiile camerei tale.

Amenajare bucatarie

După stabilirea acestor lucruri poți alege modul și locul de amplasare a mesei de luat masa. Aceasta poate fi situată la fereastră sau pe unul din pereții lungi ai bucătăriei tale.

Bucatarii lungi si inguste

 De asemenea, poți utiliza unele sfaturi, cum ar fi optarea pentru dulapuri atît închise, cu ușe simple sau cu uși de sticlă sau deschise. Acestea te pot ajuta să mărești vizual încăperea. La fel, poți alege și pentru folosirea unor materiale lucioase ce reflectă lumina. Culorile folosite în acest tip de design pot fi alb, gri, argintiu, albastru, verde-mentă, etc. Cel mai perfect ar fi asortarea unor culori cu culoarea albă, ce nu doar măresc spațiul, dar și arată impecabil.

Amenajare bucatarii inguste

Ești aici: Home Alte Accesorii AMENAJAREA UNEI BUCĂTĂRII LUNGI ȘI ÎNGUSTE