Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

IDEI PENTRU AMENAJAREA UNEI BUCĂTĂRII MICI

Amenajare bucatariei mici

Amenajarea eficientă a unei bucătării de dimensiuni mici necesită o organizare bună. Primul scop ce trebuie urmărit în mobilarea și decorarea unei bucătării mici este maximizarea vizuală a spațiului și crearea mai multor spații de depozitare. Pe lîngă acestea, nu trebuie să uiți de spațiul necesar pentru lucru și pentru circulare. Nu uita, o structură bună a bucătărie tale te poate ajuta la crearea unui spațiu perfect pentru a te bucura de fiecare clipă petrecută în această încăpere.

 Deci, iată cîteva idei inteligente și frumoase ce te vor ajuta să îți amenajezi bucătăria ta de dimensiuni reduse într-un mod ideal.

- Faptul că dispui de o bucătărie de dimensiuni reduse nu înseamnă că trebuie să te limitezi la un anumit număr al mobilierului sau la o anumită dimensiune a obiectelor, accesoriilor, etc. Poți alege amplasarea unui număr de dulapuri potrivit încăperii tale, poți monta rafturi adiniționale sau poți instala chiuvete de dimensiuni mai mare. Însă la fel trebuie de urmat cîteva reguli și structuri de amplasare a mobilierului.

Amplasarea mobilierului

- Optează pentru mese și/sau scaune pliante. Acestea vor fi folosite doar la necesitate și îți vor permite să reduci din spațiu. De asemenea, poți alege mese suspendate în perete sau utilizarea blatului de lucru ca masă și scaune simple sau de bar ce nu ocupă mult loc.

Amenajare bucatarie

- Pentru a obține o bucătărie spațioasă și luminoasă din punct de vedere vizual, alege piese de mobilier de culori deschise sau pale. Acestea se potrivesc perfect cu cîteva piese de decor în nuanțele preferate sau în culori aprinse.

Bucataria in nuante preferat

- Utilizarea culorii albe în bucătăria ta poate fi cea mai bună soluție folosită pentru maximizarea vizuală a spațiului din bucătăria. Aceasta poate fi asortată cu alte culori sau cu decorațiuni de alte culori, cum ar fi utilizarea unui covor colorat sau a unor scaune.

Aranjarea bucatariei mici

- Încă o idee poate fi vopsirea pereților în alb și utiliarea a unui număr mare de piese de iluminat. De asemenea, nu ar trebui să uiți și de lumina naturală, care ar trebui să pătrundă în bucătăria ta într-o cantitate mare. Datorită acestor 3 acțiuni, vei putea reda bucătăriei tale un aspect proapăt și
îngrijit.

dezorarea bucatariei mici

 

- Dacă îți dorești o încăpere luminoasă ai putea să utilizezi cît mai multe piese de metal sau obiecte lucioase ce reflectă lumina. Acestea nu doar vor oferi bucătăriei tale o înfățișare luminoasă și elegantă, ci și un design deosebit.

Bucatarie mica amenajare

 - Pe lîngă aceste idei, poți oferi bucătăriei tale decoruri deosebite, cum ar fi utilizarea unor tapete deosebite sau a unor autocolante, desenarea pereților în diverse figure gemetrice sau maxime, etc.

Bucatarie mica imprimeu

- Nu uita că dulapurile de sus al mobilierul din bucătărie pot fi cu uși din sticlă, transparente sau mate. Aceasta la fel îți va permite o mărire a spațiului și o reflectare perfectă a luminii.

Bucatarie mica

Ești aici: Home Alte Accesorii IDEI PENTRU AMENAJAREA UNEI BUCĂTĂRII MICI